landschapstafel stadsbrug pad cork kano
Home Uitgelicht Profiel Netwerkpartners Portfolio Downloads Contact

Profiel

Over ons Wat wij doen Onze visie

Wie wij zijn ...

Interactive Consult is een dienstverlener, die ondernemers, bedrijven en organisaties helpt in te spelen op de toekomst en zich aan te passen aan veranderende omstandigheden. Het biedt expertise en services op het gebied bedrijfs- en organisatievraagstukken, vooral als het gaat om het ontwerpen, introduceren en implementeren van nieuwe bedrijfsconcepten, effectief beleid of organisatorische verandering.

Het is het initiatief van Marien Sonneveld. Na zijn studie aan de Wageningse Landbouwuniversiteit en een opleiding tot organisatie-adviseur is hij ruim 15 jaar actief geweest in advies- en leidinggevende functies in de zakelijke dienstverlening. Daarna heeft hij zijn werkterrein verlegd naar publiekprivate samenwerkingsverbanden die zich richten op kennisbemiddeling in transitieprocessen, op het grensvlak van theorie en praktijk.

In 2004 heeft hij Interactive Consult opgericht om regio's te faciliteren in hun ontwikkeling naar een duurzamer samenleving, door bruggen te bouwen en werelden te verbinden. Interactive Consult kiest bewust voor een kleine organisatie, die haar activiteiten verricht in samenwerking met regionale partijen en inbreng van (praktijk)deskundigen uit het netwerk. Daardoor zijn we flexibel, blijven we gefocust op het belang van een regio en zijn we steeds in staat de juiste expertise in te zetten.

Copyright 2004-2018 © Interactive Consult